Quan interpretis

No sempre calen paraules, no sempre calen mirades; a vegades només cal màgia. La sents? A vegades no s’escolta, a vegades no es veu, a vegades tampoc la toques però té la seva pròpia veu.

És com una veu que no parla o com una boca que no beu però dóna una set que no es dissol només amb aigua. És una set que s’omple des de dins teu. Ho veus? No sempre cal veure amb els ulls, a vegades només te n’adones quan hi creus.

Quan interpretis, si interpretes, quan creguis, si creus, no hi haurà límits ni creus. Quan vegis que l’olor es toca com el tacte es nota a la boca, sentiràs com la màgia s’avoca i et converteix en hereu.

Interpreta’m.

La màgia es troba darrere de cada paraula i vola per l’aire ja que és el vent qui l’alça i l’enlaira. A vegades cau com la pluja, suau i dolça, com si fos aigua que no mulla, i altres, s’impregna com la neu, freda i humida com la molsa.

Quan sigui pluja, acaricia-la; i quan sigui el fred el que es queda a la pell, besa-la per fer-la càlida. Interpreta la calidesa i fes-ho bell perquè la bellesa no es veu, se sent.

Fes clic a Quan interpretis per escoltar aquesta entrada 

Maddie Van Alen.

Ariadna Boladeras.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s